Log in

Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat haar aankomende vechtgame EA Sports UFC vrouwelijke vechters zal hebben. Daarmee is het de eerste gelicenseerde vechtgame met zowel mannelijke als vrouwelijke vechters op het rooster.

Met de aankondiging werden ook de eerste twee vrouwen van het rooster bekend gemaakt: Ronda Rousy, huidig UFC Bantamweight-kampioen bij de dames, en Miesha Tate. Beide dames zijn sinds dit jaar actief in de nieuwe klasse van de UFC en krijgen veel positieve kritiek van de fans.

“Sinds we eerder dit jaar de vrouwen Bantamweight divisie hebben ge├»ntroduceerd, brengen de vrouwen iedereen onder de indruk,” aldus Dana White, president van de UFC, in een persbericht. “De vrouwen divisie is een steeds groter wordend onderdeel binnen de UFC en fans willen dat ook beleven tijdens het gamen, iets wat nu mogelijk zal zijn.”

Hoeveel vrouwen er in de game zullen zitten wou zowel EA als de UFC nog niet bekendmaken. De game staat voor de lente van volgend jaar op de planning, voor zowel PlayStation 4 als Xbox One.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie