game nieuws Log in

Unravel 2 | Pixel Vault

Notice: Trying to get property of non-object in /home/pixelvau/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2893

De geruchten vlogen ons vanmiddag om de oren over EA Play. De geruchten over Unravel 2 blijken in ieder geval te kloppen, want de game is vanavond officieel aangekondigd. Daarnaast had EA nog een kleine verassing voor fans van de puzzelgame.

Update: De geruchten van eerder vandaag blijken te kloppen, EA kondigde tijdens zijn presentatie Unravel 2 aan. Het liet live op het podium gameplay van de game zien in coöp. Daarna maakte de uitgever bekend dat Unravel per direct beschikbaar is. Dus je kunt meteen beginnen met spelen.

Originele bericht: De geruchten over het vervolg van de in 2016 verschenen puzzelgame zijn ontstaan dankzij een rating voor de game op de Entertainment Software Rating Board. De beschrijving op de site spreekt van een release voor Unravel 2 op pc, Playstation 4 en Xbox One. Van een Switch-versie lijkt vooralsnog geen sprake.

De beschrijving suggereert verder sterk dat de game een coöp-modus bevat. Er wordt namelijk gesproken over een “pair of Yarny’s”. Yarny was het wollige hoofdpersonage uit de oorspronkelijke game, dus het is interessant dat we nu met een koppel te maken lijken te hebben. Of de geruchten op waarheid berusten zullen we vanavond tijdens de E3-persconferentie van EA ondervinden.Meer weten:

Lees hier al het Unravel 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *