game nieuws Log in

PC Gaming Show | Pixel Vault

Halverwege juni gaat de E3 van start, met zoals altijd de gebruikelijke persconferenties. Nieuw dit jaar is echter de PC Gaming Show, die zich enkel en alleen op pc-games zal richten. De persconferentie wordt georganiseerd door AMD en PC Gamer.

De aankondiging voor de persconferentie, die op 17┬ájuni, 02:00 Nederlandse tijd zal plaatsvinden, verscheen vandaag op de website van PC Gamer. Volgens AMD-baas Matt Skynner is het hoog tijd dat er een event komt specifiek gericht op de pc tijdens de E3. Normaliter ligt de focus vooral op de console-games. Welke games hun opwachting zullen maken is niet bekend, al weten we wel dat de show gepresenteerd zal worden door eSports-persoonlijkheid Sean ‘Day’ Plott en onder andere Dean Hall van DayZ en Cliff Bleszinski zullen aanwezig zijn. Ook Blizzard Entertainment, Bohemia Interactive en Square Enix maken hun opwachting, net als vele anderen.

De E3 zal dit jaar tussen 16 en 18 juni plaatsvinden in Los Angeles. Net als voorgaande jaren kan je hier bij Pixel Vault dagelijks samenvattingen lezen van de verschillende persconferenties en het laatste nieuws uit Los Angeles volgen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *