game nieuws Log in

Battlefield 5 | Pixel Vault

In april verscheen de Duo-modus voor Battlefield 5: Firestorm. Het was de bedoeling dat het een tijdelijk event was, maar na vragen van de fans bleef de modus ook na april bestaan. Dice heeft echter laten weten dat de populariteit flink gezakt is en heeft de modus alsnog verwijderd.

Battlefield 5: Firestorm biedt fans van de titel de kans om het in een battle royale-modus tegen elkaar op te nemen. De duo-modus was daar weer een aparte onderdeel van, waarin je het in een duo kon uitvechten met de rest. Nadat Dice toegestemd had om deze modus erin te laten, merkte het bedrijf echter dat de aandacht voor de modus toch verslapte. Zo zegt community manager Freeman.

Since then, we’ve seen more folks jump back into Squads mode, with less preferring to Firestorm it up in Duo – so we’re going to get back to the original plan today and we’ve disabled it’s matchmaking

Middels Reddit liet het bedrijf weten de modus alsnog verwijderd te hebben. Duidelijk is dat niet iedereen het daarmee eens is, want op Reddit verschenen meteen ladingen fans die hier wat van vinden. Ook geven zij tips aan de ontwikkelaar, in de hoop de modus weer terug te krijgen. Of de modus dus voorgoed weg is, is voor nu even de vraag.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Nieuws: Duomodus Battlefield 5: Firestorm is verwijderd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *