game nieuws Log in

Dragon Quest XI | Pixel Vault

Eerder werd bekend dat Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age in Japan verschijnt voor de Nintendo Switch. Tijdens de Nintendo Direct laat de studio weten dat de game ook verschijnt in het Westen. Deze titel verschijnt onder de naam Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition. 

De game bevat de mogelijkheid om te wisselen tussen de HD visuals van de PlayStation 4 of 16-bit visuals van de Nintendo 3DS-versie. Bovendien bevat deze voor het eerst volledig georkestreerde veld- en gevechtsmuziek. De speler krijgt de keuze om te wisselen tussen de vernieuwde muziek of de originele. Als laatste is er zowel Japanse als Engelse audio aanwezig in de game.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age vertelt het verhaal van een opgejaagde held wiens geboorterecht werd afgenomen. Samen met een heleboel andere personages probeert hij zijn status als erfgenaam te herstellen. Hoewel dit het elfde hoofddeel is in de beroemde serie, is Dragon Quest XI een volledig opzichzelfstaande ervaring met gloednieuwe personages, een rijk gedetailleerde wereld, turn-based gevechten en een interessant verhaal.

Een concrete releasedatum voor Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Defintive Edition is nog niet bekend.Meer weten:

Lees hier al het Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age nieuws >>


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *