Dragon Ball Fusions komt naar het Westen

archief
Stan van der Burg op 20 januari 2020
Dragon Ball Fusions komt naar het Westen

Bandai Namco heeft vandaag bekendgemaakt dat Dragon Ball Fusions naar het Westen gaat komen. De game kwam begin augustus al uit in Japan, maar komt nu ook naar Noord-Amerika en Europa.

Dragon Ball Fusions is een action-RPG en zal uit gaan komen voor de Nintendo 3DS. Het gevechtssysteem zal een combinatie zijn van strategie en real-time actie-elementen. In de game zul je de mogelijkheid hebben om de wereld te verkennen en op zoek te gaan naar voorwerpen en andere vechters, die met je samen kunnen werken en kunnen zorgen voor nieuwe fusies om sterker te worden. Daarnaast is het met de game mogelijk ‘Photo Fusions’ te doen, waarbij je een foto maakt van jezelf en vrienden, waarna de game de mensen op de foto fuseert en een Dragon Ball-karakter maakt op basis van de foto.

Dragon Ball Fusions zal in februari van 2017 beschikbaar zijn in Europa. Bandai Namco is daarnaast druk bezig met de release van Dragon Ball Xenoverse 2, die voor 28 oktober op de planning staat voor Europa. Zodra er meer bekend is over de precieze releasedatum van Dragon Ball Fusions, dan lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.