game nieuws Log in

Final Fantasy XV | Pixel Vault

Tijdens een livestream van Final Fantasy XV zou de toekomst van de game uit de doeken worden gedaan. De meeste gamers hadden aankondigingen omtrent nieuwe DLC verwacht, maar die hoop werd al snel van tafel geveegd. 

De regisseur van de game, Hajime Tabata, wist te melden dat hij zijn ontslag had ingediend bij de studio’s waarvoor hij werkte. Hij bedankt alle fans van FFXV hartelijk voor de jaren aan steun en keek uit naar de volgende stap in zijn carrière. Die volgende stap zet hem aan tot het oprichten van zijn eigen studio. Daar zal hij naar eigen zeggen kunnen werken aan een volgende uitdaging.

Kort daarop werd medegedeeld dat alle aangekondigde DLC, buiten Episode Ardyn, is geannuleerd. Er zullen ook geen updates meer komen voor de pc-versie van de game. De multiplayer Comrades zal gelanceerd worden als een standalone game voor PlayStation 4 en Xbox One.

Epsiode Ardyn staat nog steeds gepland voor een release in maart 2019 en is voorzien van een teaser trailer. Ondertussen is ook bekend geworden dat de Final Fantasy XV multiplayer Comrades in december zal verschijnen.Meer weten:

Lees hier al het Final Fantasy XV nieuws >>

Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Pixel Papers: Een terugblik op nieuwtjes van afgelopen week | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *