Log in

Vandaag onthulde ontwikkelaar de uitbreiding voor de populaire game Diablo III aan, genaamd Diablo: Reaper of Souls. De uitbreiding wordt door de maker zelf beschreven als een “feature rijke uitbreiding”. Reaper of Souls zal o.a. het aantal speelbare klassen uitbreiden, een nieuwe verhaallijn introduceren en een nieuwe vijand kennen.

De nieuwe antagonist zal Malthael zijn, de gevallen engel van de wijsheid die een legio engelen des doods zal leiden. Zijn doel richt zich op de vernietiging van zowel demonen als het menselijk ras. Naast Malthael zullen ook nieuwe vijanden zich voorstellen. Zo zullen Seraphs doden opnieuw tot leven kunnen wekken en zullen Exectuioners en Death Maidens ook hun opwachting maken.

Om de speler bij te staan zal er een nieuwe klasse worden geintroduceerd, genaamd The Crusader, die het beste op een middel lange afstand kan worden ingezet en met schilden werkt. Ook zal er een nieuwe ambachtsman worden toegevoegd, de Mystic, die vijanden kan gedaante kan laten veranderen en deze kan bezweren zodat hun krachten veranderen.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie