game nieuws Log in

Diablo III | Pixel Vault

Blizzard heeft het zelf nog niet aangekondigd, maar volgens interne bronnen gaat Diablo 4 er komen. Dat zal volgens de bronnen echter wel pas na 2020 gaan gebeuren. De ontwikkelaar heeft zelf nog niks bevestigd over het bericht.

Na een teleurstellende Blizzcon begin deze maand komt er voor Diablo-fans toch nog wat goed nieuws. Volgens bronnen die met Kotaku gesproken hebben, is Diablo 4 wel degelijk in de maak. Dit zou al vanaf 2014 het geval zijn, maar de ontwikkeling zit nog in de beginfase en de game zal voor 2020 niet af zijn.

Volgens dezelfde bronnen zou de game in eerste instantie meer op Dark Souls gaan lijken. Hierbij zou afgezien worden van de huidige camerapositie van bovenaf. Deze zou vervangen worden door een third-person-camerastandpunt over de schouder van het personage. De ontwikkelaars stapten echter in 2016 van dit idee af wegens moeizame vooruitgang. Nu is de game opnieuw in ontwikkeling en zal deze meer gaan lijken op zijn voorgangers.

Blizzard heeft geen bevestiging gegeven van het bericht dat Diablo 4 in de maak zou zijn. Op Blizzcon kondigde het bedrijf wel aan een mobiele game te maken genaamd Diablo Immortal. Dit nieuws werd op een negatieve manier ontvangen door de fans.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Pixel Papers #47: Een week vol stopzettingen en hervattingen | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *