Log in

We wisten al dat Diablo 3 naar de volgende generatie consoles zou komen, maar wanneer was nog niet bekend. In een interview met drie ontwikkelaars is gebleken dat deze versie nu op de planning staat voor 2014, in tegenstelling tot eerdere speculaties.

Uit het interview tussen drie ontwikkelaars van de game en DiabloFans blijkt dat de speculaties over een lancering in 2013 niet kloppen. Volgens gameregisseur Josh Mosqueira en gamedesigners Travis Day en Wyatt Chang zal de game voor de huidige generatie consoles wel dit jaar verschijnen, maar zal de versie voor de volgende generatie pas in 2014 op de markt liggen. Dit gaf het team de ruimte om de game aan te passen aan de nieuwe systemen in plaats van een simpele port te maken.

De versie voor de huidige generatie consoles zal op 4 september in de winkels liggen. Blizzard heeft de game helemaal aangepast zodat deze makkelijk met een controller is te spelen in plaats van met toetsenbord en muis. Hoe goed dit gaat werken, is nog maar de vraag natuurlijk aangezien we in het verleden verschillende games de fout in hebben zien gaan.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie