Devil May Cry 5 heeft geen geplande DLC buiten Bloody Palace

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Devil May Cry 5 heeft geen geplande DLC buiten Bloody Palace

Het ziet er naar uit dat Devil May Cry 5 geen grootschalige uitbreidingen krijgt in de vorm van DLC. In een reactie op Twitter laat producent Mark Walker weten dat er niets verder op de planning staat. De enige echte uitbreiding nu bekend is The Bloody Palace, een survival modus.

Hoewel Devil May Cry 5 zelf nog moet verschijnen, waren er eerder al vage vermeldingen over mogelijke DLC na de release van de game. Nu lijkt daar weinig van te komen, zo blijkt uit de woorden van producent Mark Walker. In een reactie op een vraag op Twitter geeft hij aan dat er geen plannen zijn buiten The Bloody Palace, een survival modus voor de game die in april moet verschijnen:

Tegenover PCGamer laat Capcom weten dat de gratis update inderdaad de enige uitbreiding is die nu in de plannng staat. Ook zal er DLC beschikbaar zijn in de vorm van extra kostuums en wapens, maar dit verschilt niet van wat er in de Deluxe Editie van de game zit. Natuurlijk spreekt zowel Walker als Capcom momenteel nog van plannen, dus niets zegt dat daar in de toekomst geen veranderingen in gaan komen.

Devil May Cry 5 ligt vanaf 8 maart in de winkel. In augustus gingen we al even aan de slag met de game, daarover lees je hier meer.