Log in

Al dagen gaan er geruchten over Deus Ex: The Fall, mogelijk een nieuwe game van Square Enix. Nu heeft de uitgever onthuld dat het gaat om een mobiele game die sowieso voor iOS-apparaten zal verschijnen. Wanneer dat gebeurd wou de uitgever nog niet bekend maken.

Deus Ex: The Fall zal het verhaal vertellen van Ben Saxon, een voormalig SAS-agent. De game speelt zich af op het zelfde moment als Deus Ex: Human Revolution, alle zullen spelers Adam Jensen, hoofdpersoon uit die game, naar alle waarschijnlijkheid niet tegen komen. In de game zal Saxon het opnemen tegen The Tyrants, een militaire organisatie verantwoordelijk voor een medicijnzwendel. Het verhaal uit The Fall boduurt verder op de gebeurtenissen uit Deus Ex: The Icarus Effect. Dit boek werd op zijn beurt weer geinspireerd door Human Revolution.

De game zal volgens de ontwikkelaars, het Amerikaanse N-Fusion, dezelfde elementen bevatten als Human Revolution: sluipen, hacken, verkennen en keuzes maken. Ook zal de speler Saxon’s ‘augmentaties’ uit kunnen breiden om deze te verbeteren.

Op het moment is duidelijk dat de game sowieso naar iOS-apparaten zal komen, maar wanneer dat zal zijn is nog niet duidelijk. Volgens de Japanse uitgever is dit al wel ‘zeer binnenkort’.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie