Deus Ex: Mankind Divided schuift door naar augustus 2016

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Deus Ex: Mankind Divided schuift door naar augustus 2016

Eidos Montreal heeft vandaag aangekondigd dat Deus Ex: Mankind Divided is doorgeschoven naar 23 augustus 2016. De game zou oorspronkelijk op 23 februari verschijnen, maar de ontwikkelaar wil meer tijd om de puntjes op de i te zetten.

Deus Ex: Mankind Divided zou eigenlijk al in het voorjaar van 2016 verschijnen, maar is nu dus zes maanden verschoven. David Anfossi, hoofd van de studio, geeft in een verklaring op de website van de game aan waarom de game is uitgesteld:

“We zijn ontzettend trots op de game tot nu toe. Echter, nu we de game in zijn totaliteit zien en er doorheen spelen, zien we dat we meer tijd nodig hebben. Dit zodat we in de post-productie meer kunnen finetunen en verbeteren om onze hoge standaard te halen. Om dit te kunnen bereiken, moeten we de release van de game uitstellen tot 23 augustus 2016.”

Het is iets wat we al vaker hebben gehoord het afgelopen jaar: games die worden uitgesteld omdat de eerder vastgestelde releasedatum een kapotte game zou opleveren. Of dit ook het gewenste resultaat heeft voor Deus Ex: Mankind Divided, zullen we in augustus 2016 zien.