Details Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC gelekt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Details Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC gelekt

De plannen voor de Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC zijn uitgelekt. Het ziet ernaar uit dat er een nieuwe wereld en nieuwe speelbare held aankomt.

In een pagina van de Nintendo eShop is de Gold Edition van het spel verschenen, waarin de details staan over content van de Season Pass. Hierin staat dat de nieuwe DLC ten minste één nieuwe held en een nieuwe wereld aan het spel toevoegt. Op het moment is nog niet bekend wat voor een wereld of welke held dit gaat worden.

De Gold Edition van Mario + Rabbids Kingdom Battle is volgens de eShop-pagina voor 80 dollar te koop en dat betekent dat de Nederlandse variant waarschijnlijk ook zoveel gaat kosten. De Gold Edition bevat zowel het originele spel en de Season Pass, waardoor je dus op 16 januari gewoon aan de slag kan met de nieuwe DLC. De eerder uitgekomen DLC’s zijn direct bij aankoop beschikbaar. Dit zijn de ‘Ultra Challenge Pack’ en de ‘Pixel Pack’.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle is ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft. De turn-based tactical game is sinds 29 augustus 2017 beschikbaar voor de Nintendo Switch.