game nieuws Log in

Xbox Live Gold | Pixel Vault

Heb je een Xbox One of Xbox 360, maar weet je nog niet welke games je in de kerstvakantie gaat spelen? Of verwacht je dit jaar een tegenvallende gameoogst met kerst en Sinterklaas? Dan biedt de lijst van gratis Xbox Live Gold-games voor de maand december wellicht uitkomst.

De laatste maand van het jaar staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat er weer nieuwe Xbox Live Gold-games uitkomen. De onderstaande games zijn voor Xbox-bezitters de komende maand gratis te downloaden en te spelen.

Warhammer: End Times – Vermintide (Xbox One)

De eerste game waar Xbox Live Gold-leden in december gratis mee aan de slag kunnen, is Warhammer: End Times – Vermintide. In deze multiplayer-shooter neem je het met drie anderen op tegen de ratachtige Skaven. De gameplay doet erg denken aan Valve‘s zombieshooter Left 4 Dead, alleen dan speelt deze titel zich af in het Warhammer-universum. Warhammer: End Times – Vermintide is de hele maand december gratis te downloaden voor de Xbox One.

Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition (Xbox One)

Als je genoeg Skaven over de kling hebt gejaagd, kun je terug naar de toekomst met Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition. In deze episodische adventure game kruip je in vijf verschillende episodes in de huid van de iconische Marty Mcfly. Door middel van het vinden van clues en het oplossen van puzzels dien je een weg terug naar je eigen tijd te vinden. Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition is al vanaf 16 november gratis beschikbaar en kan nog tot en met 15 december gratis gedownload worden voor de Xbox One.

Child of Eden (Xbox 360, Xbox One)

In de rythm-game Child of Eden maak je muziek door op verschillende objecten te schieten. Het verhaal draait om Lumi, het eerste meisje dat in de ruimte is geboren en de muziek en geluidseffecten in de game zijn afkomstig van Genki Rockets. Diegene die nog een Xbox Kinect thuis hebben kunnen die gebruiken om daar de game mee te spelen, maar met een gewone controller kan het ook. Child of Eden is van 1 tot en met 15 december gratis te downloaden voor de Xbox 360. De game is tevens backwards compatible met de Xbox One.

Marlow Briggs and the Mask of Death (Xbox 360, Xbox One)

De andere helft van de maand, van 15 tot en met 31 december, kunnen Xbox 360 en Xbox One-bezitters aan de slag met Marlow Briggs and the Mask of Death. In deze hack and slash-game moet je het als Marlow Briggs opnemen tegen een heel scala aan kwaadaardige Maya-koningen. Ook Marlow Briggs and the Mask of Death is beschikbaar voor de Xbox 360 en backwards compatible met de Xbox One.

Overzicht

Met de bovenstaande games komen Xbox-bezitters de donkere dagen wel door. Zie de onderstaande video voor een overzicht van de Xbox Live Gold-titels van deze maand.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *