game nieuws Log in

Games with Gold | Pixel Vault

Het einde van de maand nadert en dat betekent dat het weer tijd is voor de Games With Gold van Xbox Live. Er staan weer een viertal games klaar voor leden van het Xbox-netwerk, waaronder Bayonetta en Trials Fusion.

Xbox kondigt vandaag Games With Gold aan voor de maand augustus. In de line-up zitten: Slime Rancher, Trials Fusion, Bayonetta en Red Faction: Armageddon. We mogen als eerste aan de slag met Slime Rancher en Bayonetta.

Slime Rancher

Een wat dubieuze titel waarin je met een jetpack en een soort stofzuigergeweer allerlei slimes opzuigt. Door deze slimes te vangen en op te sluiten, manage je je eigen slime-farm en probeer je zoveel mogelijk slimes te verzamelen. De game is te downloaden vanaf 1 tot en met 31 augustus.

Slime Rancher | Pixel Vault

Bayonetta

Misschien wel de meest bekende titel uit het rijtje en fans van de serie weten dan ook dat deze titel nooit voor de Xbox One is gereleased. Bayonetta is dan ook beschikbaar via de backwards compatibility die de Xbox One voor Xbox 360-games biedt. De game is van 1 tot en met 15 augustus te downloaden.

Red Faction: Armageddon

Tevens beschikbaar voor Xbox 360 en via backwards compatibility voor Xbox One is Red Faction Armageddon. In deze game mag je op Mars vrede brengen door flink van je af te schieten. Leuk detail aan deze game is dat hij co-op kan, handig voor wanneer je neefje of nichtje de hele zomer komt logeren. De game is vanaf 16 augustus te downloaden en wordt 31 augustus offline gehaald.

Red Faction: Armageddon | Pixel Vault

Trials Fusion

Tot slot is er voor de acrobaten Trials Fusion op de Xbox One. Stunten met een motor is leuk, zeker wanneer het misgaat en je mannetje in gedetailleerde physics te pletter slaat. Uiteindelijk is het ook de bedoeling van de game dat je de eindstreep haalt en de zwaartekracht verslaat. Trials Fusion is van 15 augustus tot 5 september te downloaden voor Xbox One.

 Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *