game nieuws Log in

Het is weer tijd voor een nieuwe reeks gratis games voor Xbox Game Pass en Xbox Live Games with Gold. Voor alle leden zijn deze games in juli gratis te downloaden. Afgelopen maand werden we getrakteerd op grote titels, maar deze maand gaat het vooral om kleinere games.

Er komt weer een nieuwe maand aan en dat betekent een lijst met gratis games voor trouwe leden met een Xbox Live abonnement. Deze keer staan er de volgende games in de lijst:

Naast deze games kunnen Pass bezitters ook kortingen krijgen op de uitbreidingen van Payday 2.

Voor Xbox Live Games with gold abonnees zijn de volgende games beschikbaar:

Grow Up (Xbox One)

Het vervolg op Grow Home, waarin je een robot genaamd B.U.D. bestuurt en landschappen moet beklimmen om de onderdelen van M.O.M. terug te vinden. Zoals in de vorige game zijn er verschillende landschappen en vaardigheden zoals een Jetpack te vinden.

Kane & Lynch 2: Dog Days (Xbox 360/Xbox One)

Het vervolg op de co-op-game Kane & Lynch, waarin je als ingehuurde moordenaars samen vijanden aan gort kunt knallen. De game heeft zowel een singleplayer als multiplayer waarin je samen of alleen het vrij korte verhaal kunt doorlopen. Deze game is van 1 juli tot 15 juli verkrijgbaar.

Tot slot komen er vanaf half juli de volgende games bij:

Runbow (Xbox One)

Runbow, de op multiplayer gerichte platformer waarin je zo snel mogelijk naar het einde van het level moet zien te komen. Onderweg moet je vijanden verslaan of kun je power-ups verzamelen waardoor jij sneller en beter wordt dan de rest. De achtergronden veranderen steeds van kleur, waardoor objecten die de dezelfde kleur als de achtergrond hebben, verdwijnen. Deze game is van 16 juli tot 15 augustus te downloaden.

Lego Pirates of the Caribbean: The Video game (Xbox 360/Xbox One)

De Lego-games zijn niet aan te slepen en bij elke nieuwe film lijkt er wel een Lego-versie uit te komen. Zo ook bij Pirates of the Caribbean, waarin je samen of alleen het verhaal van het eerste deel tot en met het vierde deel kunt doorlopen als Lego-poppetje. Onderweg is er genoeg te verzamelen of vrij te spelen. Deze game is van 16 juli tot 13 augustus te downloaden.

 Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *