game nieuws Log in

Dead Island 2 | Pixel Vault

Tijdens E3 in 2014 kwam Deep Silver met de trailer voor Dead Island 2. Hierna bleef het echter lang stil. Nu blijkt dat er toch nog leven in Dead Island 2 zit. Uitgever Deep Silver heeft dit vandaag aangegeven na vragen van Eurogamer.

Voor wie het allemaal niet meer weet: in 2016 kreeg het Britse Sumo Digital de ontwikkeling van Dead Island 2 in handen. Sinds deze overdracht is er geen officiële uitspraak geweest over de staat waarin Dead Island 2 zich verkeerd. Velen vroegen zich af of het spel zich nu verkeerde in de zo genaamde “development hell”.

Eurogamer besloot de vraag te stellen bij Deep Silver. Zij reageerden met het statement dat de het spel nog in handen is van Sumo Digital en dat ze blij zijn met de vooruitgang die de studio maakt met Deep Silver’s grootste IP. Tot slot voegen ze hier aan toe dat informatie zal worden gedeeld wanneer beide partijen hier tevreden mee zijn. De hoop is dat er meer informatie zal volgen tijdens E3 volgende maand. Tot die tijd is het een kwestie van afwachten.Meer weten:

Lees hier al het Dead Island 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *