Log in

Ondanks dat de Wii U momenteel barre tijden beleefd, is Nintendo hoopvol dat de console zijn draai zal weten te vinden. Tot nu toe liggen alleen Nintendo games zoals Super Mario 3D World, Mario Kart 8 en Donkey Kong Country in het verschiet, maar daar wil Nintendo verandering in brengen.

Scott Moffitt, werkend bij Nintendo of America, vertelde dat Nintendo’s “sterke” banden met ontwikkelaars binnenkort vruchten af moet werpen. Hij vertelde dat er een sterke line-up van titels aan komt van partners zoals Sega, Ubisoft en Warner Brothers.

“We weten dat we door moeten gaan met een install base creëren voor de Wii U om ontwikkelaars te overtuigen dat de Wii U een rendabele console is. We weten zeker dat onze first- en thirdparty titels ons publiek weten te vergroten deze feestdagen. Als Nintendo zitten we in een unieke situatie waarin we niet alleen hardware maken, maar ook software. De Wii U moet het platform bij uitstek worden waar ontwikkelaars mee aan de slag willen gaan. De sleutel hiertoe is een tevreden install base.”

Nintendo lijkt groots in te zetten op de laatste 6 maanden van dit jaar. Met een continue stroom van exclusieve titels hoopt men de aandacht weg te trekken van de aankomende releases van de PlayStation 4 en de Xbox One en men te overtuigen voor de Wii U te gaan.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie