game nieuws Log in

De aankondiging van De Sims 4 in 2013 verliep zeker niet zonder slag of stoot. EA Games en Maxis gaven namelijk al aan vrij snel aan dat de basisgame géén zwembaden zou bevatten en er geen kleuters aanwezig zouden zijn. Na de negatieve feedback van de gepikeerde fans besluiten de ontwikkelaars van de game zich echter van hun beste kant te laten zien: De Sims 4 krijgt in de loop van dit jaar 3 gratis updates.

Maxis laat via hun blog weten dat er 3 gratis updates aan zitten te komen dit jaar. De eerste update, die vanaf nu gratis te downloaden is, voegt meer kleding en kostuums voor je Sims toe en je dode Sims zullen nu veranderen in geesten. De geesten zullen hierbij al hun attributen behouden en zullen gedrag vertonen gebaseerd op de manier waarop ze zijn komen te overlijden.

De tweede update, die we kunnen verwachten in november, is toch voor veel mensen wel de belangrijkste van de drie; de update voegt namelijk als nog zwembaden toe aan de game. De sadistische Sims-spelers onder ons kunnen dus weer hun Sims laten verdrinken. Update nummer drie volgt later in december en zal zich vooral richten op het toevoegen van carrières en rewards voor de Sims.

 

 

 

 

 Meer weten:

Lees hier al het De Sims 4 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *