Dave Bautista wil graag Marcus Fenix in Gears of War-film spelen

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Dave Bautista wil graag Marcus Fenix in Gears of War-film spelen

De voormalige WWE-ster Dave Bautista wil de rol van Marcus Fenix op zich nemen in de Gears of War-verfilming. Dit heeft hij tegen GameSpot gezegd in een interview.

In een interview met GameSpot zegt Bautista dat hij al een tijd loopt te zeuren bij de filmmaatschappij om de rol van Marcus Fenix te krijgen. Hij benadrukt hierbij dat dit een absolute droomrol voor hem is. Dave Bautista is momenteel druk bezig met zijn rol als Drax in Guardians of the Galaxy en Avengers: Infinity War.

Microsoft en Universal Studios hebben al langere tijd een verfilming rondom de populaire gamefranchise op de planning staan. In 2009 werd het echter behoorlijk stil rondom de plannen tot in 2016 het project nieuw leven in werd geblazen. Er werd zelfs een gloednieuwe scriptschrijver gevonden om aan de slag te gaan met het project. Sinds de bekendmaking in 2016 is het wederom erg stil geworden en blijft het afwachten of we de film op korte termijn kunnen verwachten.

In Gears of War krijgen de mensen van de planeet Sera ruzie met de mensachtige wezens genaamd The Locust. Deze wezens kunnen waar ze dat maar willen uit de grond kruipen. Dit doen ze dan ook massaal bij elke grote stad en weten zo de mensen te verdrijven. Veertien jaar later heeft de strijd vele mensenlevens gekost en zijn ex-gevangen en zieken zelfs naar het front gestuurd. Zo ook Marcus Fenix, een soldaat die tot de oorlog begon zijn dagen sleet in de gevangenis.