game nieuws Log in

Dauntless | Pixel Vault

Dauntless is al enige tijd te spelen in de open bèta op pc, maar krijgt nu een volledige release. De game komt deze maand nog uit voor PlayStation 4, Xbox One en de Epic Games Store. Dat maakte ontwikkelaar Phoenix Labs maandag bekend.

Vorig jaar kreeg de Monster Hunter-achtige titel Dauntless een open bèta, maar bleef ontwikkelaar Phoenix Labs erg vaag over een releasedatum. Het enige wat de ontwikkelaar tot nu toe wist te melden, was dat de game deze zomer moest verschijnen. Maandag kwam hier verandering in, want toen onthulde de maker dat Dauntless op 21 mei verschijnt.

Dauntless werd op de Game Awards van 2016 voor het eerst aangekondigd, de game was op dat moment al twee jaar in ontwikkeling. In maart liet de maker nog weten dat de consoleversie van de game later in 2019 zou komen, dat blijkt nu dus 21 mei 2019 te zijn.

Dauntless is een online actie-RPG en leent veel elementen uit de Monster Hunter-franchise. Samen met andere spelers moet je de wereld in trekken om monsters te doden en op deze manier een steeds betere uitrusting te verzamelen. De game is free-to-play.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *