game nieuws Log in

Na een tijd zonder beeld of geluid van uitgever THQ Nordic gingen gamers ervan uit dat Darksiders Warmastered Edition voor de Wii U was gecanceld. Dit blijkt niet het geval te zijn. Er is nu eindelijk een releasedatum voor de game bekendgemaakt.

Een half jaar geleden kwam Darksiders Warmastered Edition al uit voor op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Nu heeft THQ Nordic eindelijk de releasedatum voor de Wii U versie naar buiten gebracht. Op 23 mei kunnen gamers met de opgepoetste versie van de originele Darksiders aan de slag. De game krijgt dezelfde prijs als op de andere consoles. Dit is ongeveer €20,-

Productie van de Wii U is inmiddels stopgezet. Eerder maakte Nintendo wereldkundig dat the Legend of Zelda: Breath of the Wild de laatste game voor de Wii U is. Third party ontwikkelaars hebben echter nog enkele games op de planning staan voor de opvolger van de Wii. Naast Darksiders Warmastered Edition in mei, komt Warner Bros. in juni op de proppen met de game Cars 3: Driven to Win.Meer weten:

Lees hier al het Darksiders nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *