game nieuws Log in

Darksiders 2

Nordic Games beschikt over de rechten van de Darksiders-serie en kijkt naar mogelijkheden om een derde deel in de serie te produceren. Het re-releasen van het tweede deel en misschien een soortgelijke behandeling voor het eerste deel moet mensen weer geïnteresseerd in de serie krijgen.

Een speler had op de Steam-pagina geklaagd van het onlangs uitgekomen Darksiders II: Deathinitive Edition dat Nordic Games zich beter kan richten op het maken van een Darksiders 3 dan nieuwe versies te maken van oude games die al veel spelers hebben gespeeld. Een medewerker van Nordic Games reageerde op de klacht en liet weten dat deze re-release nog maar het begin is. Het opnieuw uitbrengen van deze games moet ervoor zorgen dat de Darksiders-serie weer in de spotlight komt.

“Sinds het kopen van de franchise zijn we op zoek gegaan naar manieren om Darksiders 3 van de grond te krijgen. De remaster van Darksiders II was voor ons een manier om de franchise weer een beetje in de spotlight te krijgen. Zo komt er weer wat leven in de community en hebben we een betere startplek voor Darksiders 3.”

De Darksiders-serie gaat over de vier ruiters van de Apocalypse; Oorlog, Dood, Ziekte en Honger. De serie zou dan ook uit vier delen bestaan, ieder met een verschillende ruiter in de hoofdrol. Maar het faillissement van uitgever THQ veranderde de plannen van ontwikkelaar Vigil Games. Door het kopen van de Darksiders-rechten probeert Nordic Games (die grotendeels bestaat uit ex-Vigil Games mensen) het werk voort te zetten.Meer weten:

Lees hier al het Darksiders 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *