Log in

Darkest Dungeon | Pixel Vault

Darkest Dungeon is al jaren een van de meest favoriete game van masochistische gamers. De game is stijlvol, simpel in concept, goed uitgewerkt en dodelijk in uitvoering. De enige console waar deze game nog niet te spelen is, was Nintendo Switch, maar daar komt snel verandering in.

Darkest Dungeon komt naar de Switch en is vanaf 18 januari te downloaden via de Nintendo eShop. De standaard game kost 25 euro, de uitbreidingen kun je los kopen. The Crimson Court kost 10 euro en de Shieldbreaker DLC bemachtig je voor 4 euro. Daarnaast ondersteunt deze versie van de game ook de touch-functionaliteiten van de Switch. Tot slot laat de ontwikkelaar Red Hook Studios ook weten dat de volgende DLC, The Colour of Madness, ook naar de Switch komt. Wanneer dit precies zal zijn, is echter nog niet bekend.

De ontwikkelaar sluit de blogpost af door informatie te geven over een eventuele mobiele versie van de game. Kennelijk krijgt de studio veel vragen over een Android-versie van de game. Red Hook Studios laat weten dat er in de nabije toekomst geen plannen zijn voor een Android-versie.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie