game nieuws Log in

Dakar 18 | Pixel Vault

Uitgever Koch Media en ontwikkelaar Bigmoon Entertainment hebben een nieuwe game rondom de bekende Dakar-rally aangekondigd. Dakar 18 zou dit jaar nog naar de PlayStation 4, Xbox One en pc komen.

Hoewel de Dakar-rally al jaren niet meer naar Dakar gaat, blijft het evenement een populair onderdeel van de motorsport-kalender. Games bleven echter lang uit: de laatste gelicenseerde Dakar-game dateert alweer uit 2003. Met Dakar 18 gaan Bigmoon Entertainment en Koch Media daar verandering in brengen.

Hoewel er nog maar weinig bekend is rondom de game, geeft de eerste aankondiging wel wat kleine details prijs. Zo zullen de belangrijkste teams, voertuigen en coureurs die we kennen van de “echte” rally ook in de game zitten. Daarbij zijn ook alle racecategorie├źn beschikbaar: wagens, motoren, trucks, quads en SSV’s. Spelers kunnen de game alleen spelen, of in lokale en online multiplayermodi.

Volgens de aankondiging zou Bigmoon een van de grootste open werelden in een racesimulatie hebben ontwikkeld, maar hoe dat eruit moet komen te zien, is nog maar even afwachten.

Dakar 18 moet dit jaar nog in de winkels liggen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Tot die tijd moeten we het doen met een CGI-trailer, die je hieronder kunt bekijken.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *