game nieuws Log in

Dauntless | Pixel Vault

Dauntless stond gepland om in april 2019 te verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en voor pc middels de Epic Games Store. Ontwikkelaar Phoenix Labs laat echter weten dat de game de vooropgestelde releaseperiode niet haalt en schuift deze op naar een latere periode in 2019. 

De studio laat weten dat de game op de PlayStation 4 en Xbox One uitgesteld is naar de zomer van 2019. De release van de game op de Nintendo Switch en mobiele apparaten krijgt een aparte releaseperiode. Die versies staan momenteel gepland om ergens in 2019 te verschijnen zonder concrete periode.

Het uitstel komt er om enkele features te optimaliseren voor de launch op consoles. Zo is de studio hard aan het werk om cross-play support te ondersteunen voor deze consoleversies. Phoenix Labs laat weten dat het ook werkt aan betere matchmaking en de friends list wil uitbreiden.

Degenen die nog nooit van Dauntless hebben gehoord, kunnen onderstaande trailer bekijken. De game is reeds beschikbaar op pc en kan je hier gratis downloaden.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *