game nieuws Log in

Cities: Skylines

Notice: Trying to get property of non-object in /home/pixelvau/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2893

Het is meer dan anderhalf jaar geleden dat Cities: Skylines uitkam op pc, maar eind dit jaar krijgt de game opnieuw extra content. Ontwikkelaar Colossal Order kondigt in een trailer de derde uitbreiding van de city-building game aan. De uitbreiding heet Natural Disasters en heeft als thema het destructieve karakter van de natuur.

Natural Disasters bevat niet enkel een knop voor tornado’s en overstromingen, maar biedt spelers ook de mogelijkheid om hun steden voor te bereiden op de verschillende rampen. Door middel van alarmsystemen en evacuaties kunnen burgemeesters hun digitale burgers veilig houden wanneer hun stad getroffen wordt. Spelers krijgen onder andere te maken met meteoorregens en grootschalige stadsbranden. Daarnaast worden bij de expansie verschillende scenario’s geleverd waarbij de inmiddels ervaren burgemeesters onder tijdslimieten en speciale condities steden moeten bouwen.

Natural Disasters lijkt wat inhoud betreft vergelijkbaar met de vorige uitbreidingen After Dark en Snowfall. Deze titels kregen als kritiek dat het eigenlijke geen volwaardige uitbreidingen zijn en eerder grote updates. Het is nog niet duidelijk wat Natural Disasters gaat kosten. De uitbreiding van Cities: Skylines komt nog eind dit jaar naar alle virtuele steden op pc.Meer weten:

Lees hier al het Cities: Skylines nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *