game nieuws Log in

Super Smash Bros. Ultimate | Pixel Vault

Tijdens de persconferentie van Nintendo tijdens E3 2018 werd Super Smash Bros. Ultimate aangekondigd en werden we overspoeld met informatie over de games, haar personages en wat er veranderd is. Dit was blijkbaar nog niet alles, want nu zijn er nieuwe personages toegevoegd aan het reeds immense rooster.

Vandaag is een nieuwe Nintendo Direct gepubliceerd die volledig in het thema was van Super Smash Bros. Ultimate. Tijdens deze half uur durende Direct werden twee Castlevania-personages bekendgemaakt die speelbaar zijn in de aankomende game. Deze personages zijn Simon en Ricochet. Daarnaast is het kasteel van Castlevania ook een speelbare stage in de game. Als laatste wordt er ook een boel muziek van de Castlevania-franchise toegevoegd.

Over muziek gesproken: Super Smash Bros. Ultimate heeft hier veel van. Volgens de video bevat de game meer dan 900 nummers, wat genoeg is voor meer dan 28 uur aan muziek. Natuurlijk is dit niet het enige wat er gezegd is in de Direct van deze maand. Om alle details tot je te krijgen, kun je het beste de video bekijken.Meer weten:

Lees hier al het Super Smash Bros. Ultimate nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *