Log in

De uitgebreide remake van de klassieker Carmageddon uit 1997 zal in het eerste kwartaal van 2014 uitkomen via de Early Acces functie van Steam. Dit werd gister bekend gemaakt op de officiële website van de game. De game is volledig bekostigd via Kickstarter en begon de ontwikkeling aan het begin van dit jaar.

De Early Acces, standaard editie zal gratis beschikbaar worden gesteld voor sponsors die minimaal 15 euro via KickStarter of PayPal hadden ingelegd. Later zal er voor een meerprijs ook een volledige versie uitkomen met daar in alle downloadable content. Hoeveel deze versie zal gaan kosten of wanneer deze zal gaan uit komen is nog niet bekend. Ook een datum voor de definitieve versie van het spel is nog niet vastgesteld.

Een blog post op de KickStarter pagina van de game meldde het volgende; “Ja, kwartaal een van 2014 zal de lancering zien van Carmageddon: Reincarnation, en Early Acces betekent dat de wereld de game zal kunnen spelen op de aller eerste mogelijkheid en wij krijgen de voordelen van de feedback en betrokkenheid van de community tot de game zijn uiteindelijke doel bereikt heeft: Om te gaan waar geen koe en oma-verminkend spel ooit is geweest!”Tags:

Lees verder:

Geef een reactie