game nieuws Log in

Call of duty: World War II | Pixel Vault

Vanaf vandaag is het mogelijk om de competitie aan te gaan in Call of Duty: WWII. Activision heeft vandaag Ranked Play voor de PS4 en Xbox One gelanceerd.

Call of Duty: WWII Ranked Play gaat vanaf vandaag van start met een seizoen waarin spelers het tegen elkaar opnemen om erachter te komen hoe goed ze zijn. In Ranked Play worden matches gespeeld in teams van vier tegen vier en zijn er verschillende modus, zoals Search & Destroy, Capture the Flag en Hardpoint.

In Ranked Play zijn eSports-settings vastgesteld. Deze lijken op de settings van de Call of Duty World League. Zo is het in Call of Duty: WWII Ranked Play niet mogelijk om turrets en de Lewis, MG 15, Bren en MG 42 te gebruiken. Ook is een aantal attachments, scorestreaks en equipment geblokkeerd.

Met het winnen van matches in Ranked Play verdien je punten waarmee je de volgende rang kunt vrijspelen. Bij een verlies gaan vervolgens je punten verloren. Aan het einde van seizoen één krijg je een skill rating die je in seizoen twee helpt. Er zijn zeven rangen: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Masters, en Pro. De laatste hiervan is alleen te bereiken door in de top 100 wereldwijd te eindigen.Meer weten:

Lees hier al het Call of Duty: WW2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *