game nieuws Log in

Activision en Infinity Ward hebben vandaag aangekondigd dat Call of Duty: Ghosts op 28 januari een eerste DLC-pakket krijgt in de vorm van de Onslaught-DLC. De DLC zal onder andere vier nieuwe levels en een hoofdstuk voor de Extinction-modus toevoegen. Het pakket zal tijdelijk exclusief zijn voor de Microsoft-consoles.

In het pakket, dat voor €14,99 over de digitale toonbanken zal gaan, bevat vier nieuwe levels. Fog is een map gekenmerkt door zijn dichte mist en beperkt zicht. In Bayview gaan twee teams de strijd aan op een pier in San Francisco, terwijl Containment zich afspeelt in een klein Mexicaans dorp. Ignition speelt zich af op een verlaten raketbasis, gebaseerd op het Scrapyard-level uit Modern Warfare 2.

Naast de vier nieuwe multiplayer-levels voegt de DLC ook een hoofdstuk toe aan de Extinction-modus. In de nieuwe modus nemen spelers het op tegen hordes aliens. Het eerste hoofdstuk dat spelers met de DLC krijgen, Nightfall, speelt zich af op een onderzoeksstation op Alaska waar onderzoekers zochten naar de oorsprong van de aliens. Dit loopt echter niet zoals verwacht en dus wordt een elite team van soldaten gestuurd om het zooitje op te ruimen. Het hoofdstuk voegt ook twee nieuwe soorten aliens toe en een exclusief wapen voor de modus.

Als laatste krijgen spelers ook een nieuw wapen, de Maverick, welke spelers kunnen gebruiken als ‘assault rifle’ en ‘sniper rifle’. Door modificaties kan het wapen moeiteloos switchen tussen de twee modi, waardoor het geschikt is voor verschillende situaties.

De DLC zal, zoals eerder vernoemd, voor €14,99 over de toonbank gaan en op 28 januari exclusief verschijnen voor de Xbox 360 en Xbox One. Wanneer de DLC voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4 of Wii U zal verschijnen kon Activision vandaag nog niet bekend maken.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *