game nieuws Log in

Destiny 2 | Pixel Vault

In een ViDoc onthuld Bungie veel details rondom het zesde seizoen van Destiny 2. De studio bespreekt aankomende content voor bezitters van de Annual Pass, maar denkt ook aan de mensen zonder Pass. Naast deze video onthulde de studio ook een roadmap voor het komende seizoen Destiny 2.

In de video toont Bungie twee gloednieuwe gamemodes voor spelers met een Annual Pass: Gambit Prime en The Reckoning. Die eerste modus is een class-based versie van Gambit met een unieke beloningen. In de tweede modus neem je het op tegen hordes vijanden in The Plains of the Nine. Deze mode is voorzien van matchmaking zodat spelers makkelijker een team vinden om de activiteit te voltooien.

Spelers verzamelen specifieke items voor een bepaalde class door het spelen van Gambit Prime en het voltooien van bounties bij The Drifter. Daarna moeten ze met deze items deelnemen aan The Reckoning om voordelen te krijgen tijdens het evenement. Als het team deze nieuwe modus heeft voltooid verdienen ze nieuwe stukken armor gebaseerd op de buff die op dat moment actief was. Met deze onderdelen kunnen spelers terugkeren naar Gambit Prime om een bonus te gebruiken die actief is op de stukken armor en ertoe moet leiden dat spelers zich kenmerken in een specifieke rol.

Spelers kunnen kiezen uit vier verschillende armor sets: Sentry, Collector, Invader en Reaper. Deze zorgen elk voor enkele bijzondere twists tijdens het spelen van Gambit Prime. De gamemode zelf lijkt enorm op de Gambit gamemode die spelers kennen, maar bevat ook enkele verrassingen. Gambit Prime bevat slechts één ronde waarin spelers ook motes uit de bank van de vijand kunnen halen. De Primeval bazen zijn ook gecompliceerder en bevatten mechanics gelijkwaardig aan strikes en raids.

Tijdens het vorige seizoen hebben spelers die de maximum level cap nog niet bereikten hun ongenoegen geuit. Die feedback neemt de studio mee in dit volgende seizoen door middel van gloednieuwe bounties. Deze bounties geven spelers die achterlopen de kans om snel in power level te stijgen om deel te nemen aan de activiteiten van het nieuwe seizoen. Concreet krijgen spelers blauwe stukken gear met power level 640 die ze kunnen infusen in andere stukken.

Daarnaast krijgt Gambit er twee nieuwe mappen bij: New Arcadia en Deep Six. Deze verschijnen over het verloop van het seizoen. Ook de exotic hand cannon Thorn keert terug in dit nieuwe seizoen. Daarnaast komt er ook een gloednieuw evenement genaamd The Revelry waarover later meer details onthuld worden. Een concreet overzicht van de periode waarin de content verschijnt kan je in onderstaande afbeelding bekijken.

Destiny 2 | Pixel VaultMeer weten:

Lees hier al het Destiny 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *