Bungie geeft fouten toe rondom uitbreidingspakket

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Bungie geeft fouten toe rondom uitbreidingspakket

De afgelopen week was er veel controverse rondom het uitbreidingspakket van Destiny 2: The Curse of Osiris. Veel spelers waren namelijk niet tevreden over hoe bepaalde content opeens niet meer speelbaar was. Bungie reageert nu op deze klachten.

In een blogpost heeft Bungie toegegeven verkeerd te hebben gehandeld rondom de afgesloten content sinds de Curse of Osiris update. Door deze update was het niet meer mogelijk om aan Prestige Raids te participeren zonder het aanschaffen van het uitbreidingspakket. Het ontwikkelingsteam zegt in de update in te zien dat zij fout hebben gehandeld en dat hun intentie niet goed was overgekomen.

“With Curse of Osiris now live, it’s clear that we’ve made some mistakes with how we have handled content access”

Om dit recht te zetten, komt er deze week een patch uit. Hierdoor wordt het weer mogelijk voor gamers met Power level 300 om aan de Prestige Leviathan Raid te participeren. Om de Prestige Nightfall Raid te doen, heb je echter nog wel een Power level van 330 nodig en moet je dus beschikken over het uitbreidingspakket.

Voor de Trials of the Nine heb je alleen The Curse of Osiris nodig wanneer het afspeelt in een map van het uitbreidingspakket. Tot slot worden de in tijd gelimiteerde evenementen voor alle gamers bespeelbaar. De beloningen van het seizoensevenement kun je echter niet krijgen wanneer je het uitbreidingspakket niet hebt.