Bulletstorm: Full Clip Edition komt uit op 7 april 2017

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Bulletstorm: Full Clip Edition komt uit op 7 april 2017

De release van Bulletstorm: Full Clip Edition komt steeds dichterbij. Langzaam maar zeker krijgen we steeds meer nieuwe content te zien. Vandaag werd bekend dat de game officieel verkrijgbaar zal zijn vanaf 7 april.

In 2011 schotelde de ontwikkelaars People Can Fly en Epic Games ons de hilarische over de top first-person shooter Bulletstorm voor. Waar sommige games zichzelf te serieus namen deed Bulletstorm juist het tegenovergestelde. Zo zijn er geen ingewikkelde verhaallijnen of realistische situaties en draait alles in Bulletstorm om zo veel mogelijk plezier maken.

Nu vijf jaar later komt er een remaster aan en kunnen spelers zich opnieuw uitleven. Niet alleen wordt de game grafisch opgepoetst, maar ook de geluidseffecten worden onder handen genomen. Daarnaast krijgen spelers de kans om in 6 nieuwe maps hun geweren leeg te schieten en wordt er de zogeheten Overkill Campaign modus toegevoegd aan de game.

Momenteel kunnen spelers de game met 15% korting pre-orderen op Steam. Daarnaast komen ook de Duke Nukem fans aan hun trekken. Als je namelijk een pre-order plaats krijg je de mogelijkheid om de game als Duke Nukem te spelen.

Hierboven is de trailer van Bulletstorm: Full Clip Edition te zien die gisteren onthuld is op de Game Awards 2016.