game nieuws Log in

PUBG | Pixel Vault

Battle royale had rustig een overkoepelend thema voor de E3 kunnen zijn dit jaar, want er duiken links en rechts nieuwe interpretaties van dit genre op. Je zou haast vergeten dat de game die het genre in een stroomversnelling bracht nog altijd in ontwikkeling is. PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) krijgt namelijk een nieuwe map en op de E3 kregen vertelde Brendan Greene wat we kunnen verwachten.

De eerstvolgende nieuwe map voor PUBG bevindt zich in de laatste testfase en kan elk moment live gaan. Tijdens de Microsoft persconferentie werd bekendgemaakt dat een vierde map later dit jaar volgt en een sneeuwlandschap naar de game brengt. In een interview met PC Gamer liet Greene weten dat de nieuwe wintermap groter zal zijn dan Sanhok, maar kleiner dan Erangel.

Dat betekent kort gezegd dat de sneeuwmap tussen de vier en de acht vierkante kilometer zal zijn. Greene liet weten dat dit mede te maken heeft met het feit dat een map als Miramar veel meer tijd kost om te maken:

“We found 8-by-8, it’s great, but it takes an inordinate amount of time to get maps of that scale done. So, we’re looking from a gameplay point of view, we might shrink it down a little bit,”

De wintermap werd voor het eerst geteased in 2017 en moet nu af zijn in de winter van dit jaar. De junglemap Sanhok komt, als alles meezit, volgende week naar de servers van PUBG.

Welk formaat map heeft jouw voorkeur in PUBG? Laat het ons weten in de comments!Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Nieuws: Nieuwe sneeuw-map voor PUBG aangekondigd | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *