Log in

Gearbox komt vandaag met veel nieuws vanaf de PAX Australia. Na de aankondiging van de Homeworld-remakes, kondigt de studio ook nog eens aan dat Borderlands 2 dit jaar nog meer DLC krijgt bovenop alle DLC die al is uitgegeven. In de DLC-pakketten zullen nieuwe missies, nieuwe eindbazen en een nieuwe level-cap zitten. De DLC zal niet onder de Season Pass vallen.

De Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge, zoals het eerste pakket zal heten, zal verschijnen voor ongeveer 5 euro aan het einde van oktober. De Digistruct Peak Challenge is een nieuw gebied waar de lichtelijk gestoorde Patricia Tannis spelers laat vechten tegen vrij sterke vijanden (welke ook “over-levelled” kunnen worden om een onmogelijke uitdaging te maken) om nieuwe wapens en items te verdienen.

Ook zal Gearbox verschillende Headhunter-pakketten gaan verkopen met nieuwe missies en unieke eindbaas gevechten. De eerste missie zal T.K. Baha’s Bloody Harvest zijn, die die terugkeer toont van T.K. Baha, al dan wel in zombie-vorm. Spelers zullen hierin Jaques O’Lantern moeten verslaan, een gigantische vijand met een pompoenhoofd. Een prijs voor de Headhunter-pakketten zijn niet vrij gegeven, maar er zullen er sowieso twee van komen en misschien wel drie.

Daarnaast zal er ook nog een gratis update komen waarmee de spelers een grotere rugzak krijgen, meer kogels kunnen bewaren en meer items in hun kluis kunnen stoppen. Alle aangekondigde DLC zal moeten worden gekocht aangezien deze niet onder de Season Pass vallen.Tags:

Lees verder:

1 reactie

  1. CriticalRocket Reageer

    Nice! Borderlands is awesome, en nieuwe de nieuwe dlc klinkt echt geweldig ;) Die gratis backpack upgrade is ook niet mis ;)

Geef een reactie