Bloodborne Alpha morgen van start

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bloodborne Alpha morgen van start

De Alpha Test van Bloodborne gaat morgen van start. Gelukkigen die zich hebben ingeschreven en vandaag een uitnodiging hebben gehad kunnen morgen, vrijdag en zondag een aantal uur met de game in de weer.

De test gaat zal zich enkel richten op het multiplayer aspect. Zo kunnen spelers de demo co-op spelen en berichten achter laten voor andere spelers. De Alpha zal zich in hetzelfde gebied afspelen als de demo op de gamescom en Tokyo Game Show: de vergane stad Yarnham. Hoeveel content de Alpha bevat is nog niet bekend, maar dat zal morgen dus ongetwijfeld duidelijk worden.

De Alpha loopt dus morgen, vrijdag en zondag van 18:00 tot 21:00. Tussen deze dagen wordt de content in de Alpha ververst. De laatste dag zal voornamelijk een stresstest zijn voor de server als alle functionaliteiten binnen de game worden open gegooid.

Bloodborne verschijnt hier in Nederland op 6 februari 2015. Het is een PlayStation 4-exlcusive gemaakt door From Software, bekend van Demon’s- en Dark Souls. De game zal veel gelijkenissen kennen met zijn spirituele voorgangers, maar toch zal er ook het een en ander veranderen. Zo is het niet meer mogelijk om met een schild te spelen wat de game een stuk minder passief maakt dan voorheen.