Bloodborne alpha binnenkort van start

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bloodborne alpha binnenkort van start

Sony heeft vandaag alpha-invites verstuurd voor de duistere actie-RPG Bloodborne. Mocht je geïnteresseerd zijn in de game en had je jezelf  geregistreerd, check dan snel je mail. De alpha gaat binnenkort van start.

Het selectieproces over wie een invite krijgt is niet helemaal duidelijk. De mail leest “jouw skill en toewijding is herkent; je bent bij deze uitgenodigd voor de Bloodborne alpha test!” De alpha zal een kleinschalig stukje game zijn om informatie te vergaren over het online component, via community feedback en data inzameling. De feedback die From Software krijgt zal worden toegepast voor een betere game. Mensen die de mail ontvangen zijn nog niet zeker van een plek, maar kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Bloodborne is de nieuwste game van Dark Souls-ontwikkelaar From Software. De game verschijnt begin volgend jaar exclusief voor de PS4. Dit keer ligt de nadruk wat meer op de actie in vergelijking tot de Souls-games. Zo zijn schilden uit de game verdwenen en krijgen spelers levens terug bij succesvolle combo’s wat spelers tot actie dwingt. Eerder schreven wij een preview over de game die je hier terug kunt vinden.