Log in

De MMO die bij Blizzard in ontwikkeling is, ook wel bekend als Titan, zou tijdelijk zijn stopgezet en terug worden gehaald naar de tekentafel. VentureBeat verwacht de game nu voor een release in 2016.

In de reportage van VentureBeat meldt de website dat het 100-koppige team dat aan het project werkte is teruggebracht naar een groep van 30, welke de game terug naar de tekentafel nemen. In een reactie richting Polygon bevestigd Blizzard inderdaad dat de game flink onder handen wordt genomen.

“We hebben altijd al een ontwikkelproces met vele iteraties gehad en de nog onaangekondigde MMO is daar geen uitzondering op,” zo verteld een vertegenwoordiger van de ontwikkelaar. “We zijn op het punt aangekomen waar we grootschalige aanpassingen gaan maken in zowel design als technologie. We gebruiken deze mogelijkheid ook om personeel naar andere projecten te verplaatsen, terwijl de kern van het team onze technologie en hulpmiddelen aanpast aan deze wijzigingen. Door de wijzigingen kunnen we ook geen releasedatum aangeven.”Tags:

Lees verder:

Geef een reactie