Log in

Mike Morhaime, president bij Blizzard Entertainment, heeft een korte update gegeven over de ontwikkeling van hun next-gen MMO, met codenaam Titan, tijdens een gesprek met investeerders. Volgens Morhaime is het onwaarschijnlijk dat de game een abonnementsmodel zal krijgen, zoals dat nu wel wordt gebruikt voor World of Warcraft.

“We zijn in druk bezig met het selecteren van een nieuwe richting voor het project en het opnieuw uitvinden van wat we willen dat de game moet zijn,” zo zegt Morhaime tegen de investeerders. “Ondanks dat er nog weinig details zijn over de game, is het onwaarschijnlijk dat het een MMO met abonnementsmodel zal zijn.”

Volgens Morhaime is het niet vreemd dat Titan is teruggehaald naar de tekentafel: “We zijn al vaker door dit proces geweest waarin we games terughalen naar de tekentafel in het verleden en dat heeft games opgeleverd die hele genres hebben gedefinieerd.”

Daarnaast spreekt Morhaime kort over een releasedatum van de game: “Ik wil ook nog even benadrukken dat er nog geen officiële of verwachte releasedatum van de game is aangekondigd,” aldus Morhaime.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie