Log in

Vandaag liet Diablo III ontwikkelaar Blizzard weten dat de auction houses in Diablo III toch echt gaan verdwijnen. De marktplaats zou de spelervaring belemmeren, aldus een post op de website van Blizzard.

Volgens een post die Blizzard op hun website plaatste hebben de controversiële auction houses de filosofie achter Diablo III geen goed gedaan. Production director John Hight zei het volgende; “Toen we het initiële ontwerp voor de auction houses implementeerden was het belangrijkste doel om de speler een makkelijke en veilige plek te geven om te handelen. Maar zoals we al meerdere keren genoemd hebben bleek dat de voordelen en het feit dat zo veel spelers van over de hele wereld er gebruik van maken het belangrijkste spelelement van Diablo III ondermijnde; Het doden van monster om gave items te vinden”.

Hight verklaarde ook dat met het een update van het loot systeem bij de komst van de Reaper of Souls uitbreiding en het stilzetten van de auction houses er een betere game ervaring zou worden gecreëerd. Spelers die nog gebruik willen maken van de auction houses hoeven voorlopig niet te vrezen; het stilzetten van de in-game marktplaats zal plaatsvinden op 18 maart 2014.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie