gamenieuws Log in

Hearthstone The Witchwood

Twee weken geleden kondigde Blizzard aan dat hun Year of the Mammoth binnenkort eindigt en dat het tijd is voor een nieuwe periode in Hearthstone. Year of the Raven moet deze maand nog beginnen en vandaag maakte Blizzard bekend wat de eerste uitbreiding in dit nieuwe Hearthstone-seizoen gaat zijn. We gaan het spookachtige Witchwood in.

De volgende uitbreiding voor het virtuele kaartspel Hearthstone heet The Witchwood en heeft een Worgen-thema. Er komen 135 nieuwe kaarten uit met de uitbreiding en er zit ook weer een singleplayermodus in. Deze modus is vergelijkbaar met de dungeon runs uit Kobolds en Catacombs, de huidige uitbreiding voor Hearthstone.

In The Witchwood worden er twee nieuwe mechanieken toegevoegd. De eerste is rush en is vergelijkbaar met charge. Zodra je deze minions op het bord plaatst, kunnen ze meteen vijandelijke minions aanvallen. In tegenstelling tot charge kunnen ze dus niet de vijandelijke heroes aanvallen en heb je dus altijd nog een andere aanval of minion nodig om de tegenstander definitief uit te schakelen. De tweede mechaniek heet echo, wat ervoor zorgt dat een minion een kopie van zichzelf in je hand plaatst.

The Witchwood voegt de nodige Worgen-kaarten toe, waaronder een legendarische kaart met daarop Genn Greymane. Spelers van World of Warcraft kennen hem als de leider van het Worgen-ras in de MMO.

In The Thrill of the Hunt ga je net als in Dungeon Run van Kobolds en Catacombs op pad met je hero en moet je steeds moeilijkere bazen verslaan. Deze bazen zijn in thema met het donkere woud en brengen weer bijzondere beloningen met zich mee.

De uitbreiding moet voor het einde van april live gaan.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie