game nieuws Log in

Boomsday Project

Het begint bijna gewoon te worden dat in aanloop naar een nieuwe game of uitbreiding Blizzard allerlei verhalen de wereld in slingert over de verhalen uit de games. Zo ook met Hearthstone, dat nu een nieuwe comic heeft gekregen met daarin Dr. Boom in de hoofdrol. Hij is het personage waarop het thema van Boomsday Project is gebaseerd.

Blizzard heeft een gratis comic uitgegeven over Dr. Boom, die nu te downloaden is via Blizzards website. In de comic heeft Dr. Boom het plan opgevat om Azeroth te veroveren, maar zoals je in de comic kunt lezen, gaat dat nog wel even duren. Wat wel meteen duidelijk is, is dat de comic een duidelijk open einde heeft en er een vervolg wordt gesuggereerd. Er komen in totaal drie comics in het Boomsday Project-thema.

Boomsday Project is de aankomende uitbreiding voor het kaartspel Hearthstone die op 7 augustus moet verschijnen. Blizzard kondigde de uitbreiding vorige week aan in een uitgebreide live-action trailer. Je kunt hier lezen wat je kunt verwachten in de nieuwe uitbreiding. Zodra er meer bekend wordt over Boomsday Project, lees je dat uiteraard op Pixel Vault.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie