Log in

Blizzard is hard aan het werk om in een volgende patch Connected Realms aan World of Warcraft toe te voegen. Door middel van de functie kunnen bepaalde servers worden samengevoegd, zodat meer spelers met elkaar kunnen spelen. Dit maakte de ontwikkelaar bekend in een blogpost.

De studio hoopt de mogelijkheid in patch 5.4 van de game toe te voegen. Een Connected Realm zal bestaan uit een set van twee of meer servers die direct met elkaar communiceren. Zo kunnen spelers die voorheen op andere servers zaten, nu wel met elkaar spelen zolang ze in dezelfde Connected Realm zitten. Spelers moeten hiervoor echter wel op een zelfde type server zitten; een PVP-server kan niet met een PVE worden gekoppeld.

Door middels van de Connected Realms wil Blizzard de laag-bevolkte servers aan elkaar koppelen zodat ook spelers in deze servers meer opties krijgen. Daarnaast wil de studio op deze manier een leegloop van de servers voorkomen doordat spelers niet meer continu naar andere servers hoeven te verhuizen.

Wanneer de nieuwe patch met versienummer 5.4 zal worden vrijgegeven is op dit moment nog niet bekend.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie