game nieuws Log in

Black Panther | Pixel Vault

De acteurs van Black Panther hebben de Screen Actors Guild Award voor beste filmcast in de wacht gesleept. Dit betekent wellicht veel goeds voor de cast, wanneer op 25 februari de Oscars worden uitgereikt.

SAG-AFTRA, de vakbond voor acteurs en actrices in Hollywood, reikt de De Screen Actors Guild Awards uit. Deze awards gelden als een voorbode van de Oscars. Ook worden ze alleen uitgereikt voor stunt- en acteerwerk. Het feit dat Black Panther deze award nu wint, voorspelt dus misschien meer succes op 25 februari.

Chadwick Boseman, die T’Challa speelt in Black Panther, legde in zijn speech het belang uit van een diverse cast. De acteurs en actrices in Black Panther zijn voornamelijk van Afro-Amerikaanse afkomst. Het winnen van deze award is dus een heel belangrijk gegeven.

“Wij weten hoe het is om altijd de staart te zijn en nooit de kop. Dat namen we elke dag dat we aan deze film werkten mee. Niet omdat we verwachtten dat de film een miljard zou verdienen, maar omdat we wisten dat we iets speciaals in handen hadden,” aldus Boseman.

Eerder op de avond viel ook het stuntteam van Black Panther in de prijzen. Verder zijn Glenn Close en Rami Malek bekroond tot beste actrice en beste acteur voor hun rollen in respectievelijk The Wife en Bohemian Rhapsody.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *