game nieuws Log in

De reden waarom de aankomende Animal Crossing-games (de party-game voor Wii U en de 3DS-game) amiibo’s en amiibo-ondersteuning krijgen is bijzonder. De makers vonden het idee te schattig om niet te verwezenlijken.

Tijdens de E3 waren er twee nieuwe Animal Crossing-games aangekondigd. Animal Crossing amiibo Festival voor de Wii U en Animal Crossing Happy Home Designer. Beide titels zullen hun eigen amiibo’s en amiibo-ondersteuning krijgen, waarvan de 3DS-titel de eerste zal zijn die de nieuwe NFC-technologie toe zal passen. De reden waarom deze games exclusieve beeldjes krijgen? De makers vonden het een schattig idee en dat was blijkbaar reden genoeg.

“Toen de amiibo’s werden aangekondigd, waren er geen plannen om beeldjes te maken gebaseerd op Animal Crossing. Er werd ook niet over gesproken. Maar als team hadden we het vertrouwen dat mochten er die komen, ze vreselijke schattig zouden zijn. We wilde dat er Animal Crossing amiibo’s gemaakt zouden worden, dus maakten we een game met amiibo-toepassingen zodat ze gemaakt konden worden.”

Je zou tussen de regels door kunnen lezen en op kunnen merken dat het lijkt alsof Nintendo games aan het maken is om hun amiibo’s te pushen, in plaats van andersom. Hoe dan ook zijn de amiibo’s van Nintendo nog steeds ongekend populair. Net als met Animal Crossing heeft Yoshi’s Woolly World om dezelfde reden een amiibo gekregen van garen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *