Log in

Op de Gamescom in Keulen deze week werd bekend gemaakt dat Beyond: Two Souls een co-op modus zal gaan bevatten. David Cage, maker van het spel, meldde dat de game de mogelijkheid zal bieden aan een vriend of vriendin om te spelen als entiteit Aiden. Met een smartphone of tablet zal een andere speler gemakkelijk mee kunnen spelen met de verhalende game.

In een singleplayer campagne kan de speler zelf wisselen tussen hoofpersonage Jodie en de geest Aiden. In de co-op modus kan een ander persoon de gedeeltes in het spel waar met Aiden wordt gespeeld overnemen op een smartphone of tablet. Cage stelde dat deze functie geinspireerd is op de ervaringen die gamers hadden met zijn vorige spel Heavy Rain, waarbij er vaak een vriend of vriendin mee keek en als het ware als “puppet master” functioneerde.

Onder de noemer Beyond Touch zal het spel ook in zijn geheel kunnen worden gespeeld met een tablet of smartphone als controller. Met een speciale app kan de speler dan zijn of haar besturing volledig via het touchscreen ervaren. Daarnaast zal elke combinatie, met zowel iOS als Android, ondersteund worden door de DualShock 3 controller voor de PlayStation 3 door middel van Dual Mode.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie