Log in

In een interview met EuroGamer heeft Ubisoft’s Michel Ancel aangegeven dat wanneer Beyond Good & Evil 2 verschijnt, deze uit zal breiden op het origineel. Volgens Ancel zal de game onder andere meerdere steden en planeten bevatten. Hiermee lijken er weer tekenen van leven van de game te komen.

Ubisoft wil officieel de game nog niet bevestigen of ontkennen, maar Ubisoft Montpellier, de studio achter onder andere Rayman Legends, heeft zeker ideeën over de game. “We moeten een team maken en de elementen waar we al aan hebben gewerkt verzamelen,” aldus Ancel, “Ik kan op dit moment nog niet spreken in termen van tijd, want daar raken mensen alleen maar teleurgesteld van. Het zal er echt vanaf hangen met welke snelheid we de game kunnen maken.”

“Dit is een game die we willen doen wanneer de tijd er rijp voor is.”

“We hebben al een hoop gemaakt,” vervolgt Ancel. “Nu moeten we ze nog samenvoegen en er een game van maken. Als er al iets over communicatie zal worden gezegd, dan zal dat waarschijnlijk volgend jaar zijn, met de bevestiging dat we aan de game werken. Maar ik kan wel vertellen dat er eerlijk waar ongelofelijk veel mensen bij Ubisoft de game willen maken.”

“Dat de vorige game niet perfect was lag niet aan de tijd die we er aan hebben gewerkt, maar aan het feit dat het te ambitieus was en dit is een game die we willen doen wanneer de tijd er rijp voor is. Dus nu we het juiste team en de juiste hulpmiddelen hebben, denk ik dat de tijd bijna rijp is,” aldus Ancel.

Het hele interview is hier te lezen op Eurogamer.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie