game nieuws Log in

Fallout 76 | Pixel Vault

In de FAQ van Fallout 76 hebben spelers ontdekt dat er nergens een woord gerept wordt over een versie voor Steam en dat de game alleen te downloaden en te spelen is via Bethesda’s eigen launcher. Nu blijkt dat dat Bethesda helemaal geen plannen heeft om de titel op Valve’s platform uit te brengen.

Bij de veelgestelde vragen op de website van Bethesda staat dat Fallout 76 te spelen is via Bethesda.net. Hierop deed PC Gamer navraag bij de uitgever en bevestigde Bethesda dat ze geen plannen hebben om de game via Steam beschikbaar te maken. Dit in tegenstelling tot hun recente titels, die allemaal op het platform van Valve verschenen.

Dat Bethesda ervoor kiest om de game alleen via hun eigen platform beschikbaar te maken, betekent dat ze spelers naar hun eigen launcher willen trekken. Wat dit betekent voor de mogelijkheid tot modden is niet duidelijk. Voor Fallout 4 en Skyrim werd hiervoor gebruikgemaakt van de Steam Workshop. Modden zal niet beschikbaar zijn bij launch, maar Todd Howard heeft bevestigd dat dit op den duur wel mogelijk wordt in de game.

De b├Ęta van Fallout 76 moet ergens na de zomer plaatsvinden. De game komt uit op 14 november 2018.Meer weten:

Lees hier al het Fallout 76 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *